VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primăria Chișinău oferă suport financiar cuplurilor cu zeci de ani de căsătorie

Primăria Chișinău continuă să sprijine cuplurile longevive și persoanele centenare prin acordarea de suport financiar.

„În luna septembrie, municipalitatea a oferit ajutor pentru 95 de cupluri care au sărbătorit aniversările de 50 și 60 de ani de la înregistrarea căsătoriei. Această inițiativă face parte dintr-o serie de măsuri implementate pentru a onora familiile care au demonstrat stabilitate și loialitate de-a lungul anilor”, precizează viceprimarul, Angela Cutasevici.

Astfel, sprijin financiar a fost oferit pentru 83 de cupluri, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, care au primit câte 5.700 de lei, respectiv 12 cupluri, care au sărbătorit 60 de ani de căsătorie, care au primit câte 7.500 de lei.

De asemenea, subliniază viceprimarul, programul prevede un sprijin de 10.000 de lei pentru cuplurile care împlinesc 70 de ani de la înregistrarea căsătoriei. Această măsură subliniază respectul pentru contribuția acestor familii la comunitate, prin exemplul lor de solidaritate și devotament.

Tot în luna septembrie, o persoană care a împlinit 102 ani a primit un sprijin financiar de 5.000 de lei în cadrul aceluiași program.

Datele din 2024 reflectă:
– 347 de cupluri au împlinit 50 de ani de la căsătorie;
 -47 de cupluri au împlinit 60 de ani;
 -3 cupluri au celebrat 70 de ani;
 -6 persoane centenare au beneficiat de sprijin.5014:21

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.