VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă victorie pentru tricolori. Echipa națională de fotbal a învins reprezentativa Andorrei în Liga Națiunilor

Naționala R. Moldova la fotbal a învins Andorra, aseară, cu 2:0 în cel de-al doilea meci din Liga D, grupa 2, a Ligii Națiunilor și conduce autoritar grupa din care mai face parte reprezentativa Maltei.

Tricolorii au punctaj maxim după două partide. Cele două goluri au fost marcate de fotbaliștii Artur Ioniță, în minutul 31, și Maxim Cojocaru, în prelungiri. Echipa pregătită de Serghei Cleșcenco va juca următorul meci din deplasare cu Malta din Liga Națiunilor pe 13 octombrie, care ne poate aduce calificarea în Liga C. Iar în 16 noiembrie vor juca în deplasare cu Andorra.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.