VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Minor în vârstă de 10 ani, dispărut fără urmă

Oamenii legii din raionul Anenii Noi sunt de dimineață pe alarmă și întreprind acțiuni complexe de localizare a unui copil în vârstă de 10 ani.

Potrivit Poliției, băiatul, originar din satul Nicolaevca, astăzi dimineață, 9 octombrie, a pornit spre instituția de învățământ unde își face studiile, dar nu a mai ajuns la stația de autobuz, aflată la aproximativ un kilometru de casă.

Polițiștilor li s-a alăturat familia copilului, localnicii, vânătorii și voluntarii, pentru a examina rapid cât mai multe perimetre.

Semnalmentele băiatului:

– Înălțime: aproximativ 1.40 m

– Corpolență: medie

– Culoarea părului: brunet

– Îmbrăcăminte: hanorac negru cu glugă, pantaloni sport negri și încălțat în adidași negri.

În caz că dețineți orice informație care ne-ar putea ajuta la localizarea copilului, rugăm să ne contactați la numărul de telefon 060301899, 069690985 sau la 112.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.