VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CNA a ridicat încă 36.000 de euro, care urmau să ajungă la membrii unui partid

Ofițerii anticorupție au ridicat încă 36 de mii de euro în cadrul unui dosar de finanțare ilegală a unei formațiuni politice din partea unui grup organizat. Banii au fost depistați anterior de către angajații Ministerului Afacerilor Interne, într-un mijloc de transport, împreună cu mai multe cutii cu pliante cu conținut electoral.

„Dosarul ar avea conexiune cu una dintre cauzele penale aflate în examinarea ofițerilor anticorupție, iar mijloacele financiare, proveniență cărora rămâne a fi stabilită, urmau a fi utilizate pentru remunerarea membrilor de partid”, precizează Centrul Național Anticorupție (CNA).

Acum două zile, CNA a informat că a recepționat de la Inspectoratul General al Poliției (IGP) peste o sută de procese-verbale de constatare a coruperii electorale pasive.

Tot atunci, responsabilii au anunțat că au efectuat mai multe percheziții în satul Jora de Jos, raionul Orhei, în cadrul unui dosar de finanțare ilegală a unei formațiuni politice din partea unui grup  organizat. În urma descinderilor, a fost reținută o persoană și au fost ridicate mijloace financiare în diferită valută, în sumă de circa un milion de lei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.