VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi soți, un procuror și o șefă de post vamal, învinuiți de îmbogățire ilicită. Suspecții își treceau averile pe numele rudelor

Doi soți, un procuror din mun. Chișinău și o șefă de post vamal în cadrul Serviciului Vamal, sunt învinuiți de îmbogățire ilicită. Cei doi bănuiți ar fi obținut o avere nejustificată de peste 12 milioane de lei, prin intermediul rudelor și apropiaților, sumă ce depășește substanțial veniturile legale dobândite. Este vorba de mai multe mașini de lux și un imobil amplasat într-o zonă de elită a Capitalei.

Potrivit anchetei, inițiată în urma unei plângeri, toate aceste bunuri au început să fie dobândite din 2016. În urma unor percheziții, organizate de procurorii anticorupție și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în septembrie și octombrie, de la învinuiți și rudele lor au fost ridicate documente, înscrisuri de ciornă, telefoane mobile și alte obiecte relevante pentru urmărirea penală.

Suspecții, care se declară nevinovați, sunt cercetați în stare de libertate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.