VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În municipiul Chișinău a crescut numărul virozelor, în special în rândul copiilor

Pe parcursul săptămânii trecute, în municipiul Chișinău, a crescut numărul virozelor, pneumoniilor și traumelor, în special în rândul copiilor. Precizarea a fost făcută de șeful adjunct al Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, Mariana Buga, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni, 7 octombrie.

Șeful adjunct al Direcției Generale Asistență Medicală și Socială a precizat că și numărul intoxicațiilor provocate de ciuperci a crescut.

„Se atestă însă o creștere a numărului de cazuri de intoxicații provocate de ciuperci, cu 39 mai multe comparativ cu săptămâna precedentă”, a subliniat Marina Buga.

Responsabila a declarat că în prezent, instituțiile medicale municipale funcționează normal, cu 3.099 de adresări la unitățile de primiri urgente înregistrate săptămâna trecută.

sursa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.