VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac al forțelor ucrainene asupra celui mai mare depozit de combustibili din Crimeea, aflat în Feodosia

Forțele ucrainene au vizat cel mai mare depozit de petrol din Feodosia, Crimeea, provocând un incendiu de mari proporții, a confirmat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

„Terminalul din Feodosia este cel mai mare din Crimeea pentru manipularea produselor petroliere, inclusiv pentru nevoile armatei de ocupație a Federației Ruse. Misiunea a fost realizată de unitățile forțelor de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei, în cooperare cu alte componente ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei,” se precizează în comunicatul Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

O stare de urgență tehnică a fost anunțată la scurt timp în oraș. Administrația locală a infirmat ulterior această informație, precizând că acest comunica a fost emis din eroare. Nu au fost raportate victime.

Rezidenții au raportat că au auzit mai multe explozii puternice în jurul orei 4:30, ora locală, cu puțin timp înainte de începerea incendiului. Canalul Telegram Crimean Wind a raportat, de asemenea, că aerodromurile din Belbek și Saki au fost atacate în timpul nopții.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.