VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O șoferiță de 63 de ani a murit pe traseul Chișinău-Orhei, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă

Accident fatal pe traseul Chișinău-Orhei. O femeie, în vârstă de 63 de ani, a murit, după ce a pierdut controlul volanului în timp ce intra într-o curbă.

Accidentul a avut loc în preajma localității Peresecina. Potrivit Poliției, vehiculul a ajuns pe banda opusă, ciocnindu-se violent cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, care avea și o pasageră de 53 de ani.

În urma impactului, femeia de 63 de ani a decedat la fața locului, iar pasagera din mașina lovită a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.