VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, vine la Chișinău

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, va întreprinde vineri, 4 octombrie, o vizită în Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat remis presei, premierul Dorin Recean îl va întâmpina pe omologul său de la București cu onoruri militare la Casa Guvernului.

Premierii ambelor state vor avea o întrevedere bilaterală, precum și o ședință în format extins a delegațiilor. Prim-miniștrii Dorin Recean și Marcel Ciolacu vor susține declarații de presă, iar ulterior, oficialii vor participa la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care va avea loc în fața Executivului”, precizează serviciul de presă al Guvernului.

Totodată, sursa subliniază că în timpul vizitei, prim-ministrul României va mai avea întrevederi cu președinta Maia Sandu și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Din delegația oficială condusă de premierul Marcel Ciolacu vor face parte vicepremierul României, Marian Neacșu, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului al României, Ștefan-Radu Oprea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale al României, Florin Barbu.

Agenda vizitei este centrată pe aprofundarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și fortificarea legăturilor comercial-economice moldo-române”, se mai arată în comunicat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.