VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegătorii pot solicita certificate pentru drept de vot dacă în ziua alegerilor nu se vor afla în localitatea de reședință

Alegătorii, care în ziua alegerilor prezidențiale și a referendumului din 20 octombrie, nu se vor afla în localitatea în care au domiciliul sau reşedinţa, pot solicita de la biroul electoral un certificat pentru drept de vot.

Actul le va permite alegătorilor să voteze în orice altă secţie de votare de pe teritoriul R. Moldova, pe lista electorală suplimentară.

Certificatul pentru drept de vot se eliberează până în 19 octombrie de biroul electoral al secției de votare unde este arondat conform domiciliului sau reședinței valabile.

Documentul se va elibera la prezentarea actului de identitate ce atestă viza de reședință.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.