VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șapte oameni au murit în urma unui presupus atac terorist pe străzile din Tel Aviv. Chișinăul a condamnat violențele

Cel puțin șapte oameni au murit, iar alții au fost grav răniți după un atac armat de pe străzile din Tel Aviv, comis de doi bărbați chiar înainte de atacul iranian cu rachete asupra Israelului. Poliția locală susține că unul dintre atacatori a deschis focul asupra cetățenilor din zona Jaffa. Ministerul de Externe de la Chișinău a condamnat violențele din Tel Aviv și lansarea celor aproximativ 200 de rachete ale Iranului asupra Israelului.

Atacul mortal al bărbatului înarmat, însoțit de un alt atacator cu un cuțit, a început într-un vagon și a continuat pe peron, a declarat poliția locală într-un comunicat. Potrivit BBC, cei doi au fost „neutralizați” de către cetățeni și au descris motivul drept „teroare”.

Identitatea bărbaților nu a fost dezvăluită. Atacul bărbaților a avut loc cu puțin timp înainte de începerea unui atac iranian cu rachete împotriva Israelului. 

„Suntem cutremurați de atacul terorist îngrozitor care a luat viețile unor israelieni nevinovați în Yaffo. Condamnăm ferm orice formă de violență. Dorim însănătoșire grabnică celor răniți. De asemenea, condamnăm recentul atac cu rachetă iranian asupra Israelului. Israelul are dreptul la autoapărare”, se arată într-o reacție a diplomației de la Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.