VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Iranul a lansat primul val de rachete balistice spre Israel

Forțele Israeliene de Apărare au anunțat în urmă cu puțin timp că au fost lansate rachete balistice din Iran către Israel. Ar fi vorba de o salvă de peste 100 de proiectile, conform primelor informații transmise CNN.

Sirenele de alarmă au fost activate pe teritoriul statului evreu.

„Cu puțin timp în urmă, au fost lansate rachete din Iran către statul Israel. Sunteți instruit să rămâneți în alertă și să urmați cu exactitate instrucțiunile Comandamentului Frontului Intern. Dacă auziți sirene, trebuie să intrați într-un spațiu protejat și să rămâneți acolo până la o nouă notificare”, se spune în mesajul IDF, citat de antena3.

SUA sunt pregătite să ajute Israelul să se apere împotriva atacurilor şi să protejeze personalul american din regiune, a declarat preşedintele Joe Biden. Preşedintele american a convocat marţi dimineaţă o întâlnire cu vicepreşedintele Harris şi echipa lor de securitate naţională pentru a discuta despre planurile iraniene de a lansa un atac împotriva Israelului, anunţă Casa Albă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.