VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ce loc ocupă Naționala Moldovei de Fotbal pentru Nevăzători, la Turneul din Praga

Naționala Moldovei de Fotbal pentru Nevăzători a încheiat Turneul Internațional de Fotbal pentru Nevăzători de la Praga pe locul 5 din 9 echipe, evidențiind progrese semnificative în pregătirea pentru calificările la Campionatul European din 2025.

Susținută de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), echipa a avut o prestație solidă în fața unor adversari puternici.

Clasamentul final al turneului este următorul:

1. Sanremo Calcio non Vedenti (Italia)
2. SF BG Blista Marburg (Germania)
3. Wisla BF Kraków (Polonia)
4. ANR București (România)
5. FSN Chișinău (Moldova)
6. ASAMEA Keravnos Athens (Grecia)
7. BSC Praha (Cehia)
8. Slask Wroclaw (Polonia)
9. FC Ingolstadt 04 (Germania)

Lotul echipei Moldovei a fost format din jucătorii Oleg Bilsagaev, Anatol Petrovschi, Evgheni Iagudin, Iuri Ciornii, Valeriu Popov și Veaceslav Paduri, sub conducerea antrenorului Valeri Burlac.

Echipa s-a făcut remarcată prin Oleg Bilsagaev, care a fost declarat cel mai bun portar al competiției, iar Veaceslav Paduri a primit distincția de cel mai bun jucător al echipei FSN Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.