VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Numărul beneficiarilor de protecție temporară în Chișinău continuă să crească

Numărul beneficiarilor de protecție temporară în municipiul Chișinău continuă să crească. De la data de 23 septembrie 2024, numărul acestora s-a mărit cu 393 de persoane, potrivit informațiilor oferite de Primărie.

„Între 1 martie 2023 și 30 septembrie 2024, 34.677 de persoane au beneficiat de protecție temporară în municipiul Chișinău. Dintre aceștia, 8.222 sunt copii, iar 26.455 sunt adulți și persoane vârstnice”, a declarat viceprimarul, Angela Cutasevici.

Distribuția pe sectoare:

  • Suburbii: 11.660 beneficiari;
  • Botanica: 7.405 beneficiari;
  • Buiucani: 3.656 beneficiari;
  • Centru: 4.639 beneficiari;
  • Ciocana: 2.515 beneficiari;
  • Rîșcani: 4.802 beneficiari.

„Chișinău continuă să fie un centru important pentru sprijinirea celor aflați în nevoie, oferind protecție și acces la servicii esențiale. Solidaritatea noastră rămâne puternică!”, comunică Primăria.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.