VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 3000 de șoferi au ignorat regulile de circulație rutieră în zilele de odihnă

În zilele de odihnă, 3671 de șoferi au ignorat regulile de circulație rutieră. Totodată, 88 de conducători auto au fost înlăturați de la volan, fiind depistați în stare de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, 1716 persoane au fost amendate pentru depășirea limitei de viteză, iar 158- pentru necuplarea centurii de siguranță.

Totodată, 480 de șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, iar 484- pentru oprirea în locuri interzise.

Polițiștii au intervenit în 333 de cazuri, apeluri parvenite la numărul unic de urgență 112.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.