VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șoferul unui microbuz a murit subit în timp ce se afla la volan

Șoferul unui microbuz a decedat după ce i s-a făcut rău la volan, în timpul mersului pe o stradă din municipiul Bălți.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 23:00. Bărbatul în vârstă de 69 de ani a acuzat o stare de rău în timp ce conducea un microbuz de model Mercedes Sprinter. Acesta a reușit să oprească autovehiculul, dar a pierdut imediat cunoștința.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Polițiștii nu au identificat semne de moarte violentă pe corpul acestuia. Cadavrul a fost transportat pentru examinarea medico-legală, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

Oamenii legii investighează în continuare cazul.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.