VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițiștii din Ungheni s-au mobilizat pentru a căuta o adolescentă dispărută de trei zile

Polițiștii din Ungheni caută o minoră de 14 ani, care a dispărut în data de 23 septembrie. Fata, care locuiește în satul Pîrlița, a părăsit instituția de învățământ la care studiază și a dispărut într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au lansat un apel către populație pentru a oferi informații despre locul în care s-ar putea afla minora. Semnalmentele acesteia sunt: înălțime de 1,65 m, corpolență slabă, ochi căprui și păr șaten. În ziua dispariției, fata era îmbrăcată în blugi negri, tricou albastru și purta adidași negri.

Persoanele care dispun de informații despre locul aflării acesteia sunt rugate să apeleze Poliția la 112 sau la 060 36 37 55.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.