VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pompierii din Bălți au intervenit la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc din oraș

Patru echipaje de pompieri au intervenit, azi-dimineața, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul șase al unui bloc din mun. Bălți.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:00. Potrivit IGSU, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins în totalitate o cameră a locuinței afectate. Din fericire, în interior nu se aflau persoane.

În timpul operațiunii de stingere, în vederea evitării intoxicației cu monoxid de carbon, angajații IGSU au reacționat prompt pentru a evacua locatarii de la etajele superioare, dar și au asigurat ventilarea scării blocului.

Focul a fost stins în jumătate de oră. În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale, dar și în totalitate camera apartamentului afectat de foc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.