VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou tip de escrocherie în mediul online. Poliția: Nu furnizați informații infractorilor!

Oamenii legii anunță despre o nouă escrocherie în mediul online și îndeamnă cetățenii să nu furnizeze informații cu caracter personal escrocilor.

„Poliția înregistrează tot mai multe cazuri de colectare ilegală a datelor cu caracter personal, folosite ulterior în diferite scopuri. Dacă ați primit un mesaj asemănător, Vă îndemnăm să nu furnizați informații infractorilor”, se arată în mesajul remis.

Oamenii legii îndeamnă cetățenii să apeleze la 112 dacă înregistrează vreo solicitare dubioasă.

„Solicitanții sunt escroci și nicidecum persoane acreditate de Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal. Cel mai des scopul acestora este de a vă deposeda de mijloacele financiare, utilizând datele dumneavoastră personale. Fiți precauți la orice solicitare parvenită, iar dacă vi se pare una dubioasă anunțați imediat Poliția la 112”, îndeamnă Poliția.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.