VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi tineri, care aveau și o armă, au fost reținuți de polițiști în timp ce plasau pachețele cu droguri în mai multe ascunzișuri

Doi tineri, de 23 și 24 de ani, au fost reținuți de polițiștii Capitalei în timp ce plasau în așa-numitele ascunzișuri pachețele cu hașiș și marijuana. Asupra lor a fost găsită și un pistol, 24 de cartușe și o bâtă de lemn.

Aceștia au fost prinși în sectorul Râșcani de polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție Chișinău. Tinerii urmau să plaseze în locuri ascunse 41 de pachețele de droguri pentru diferiție consumatori.

Cei doi bănuiți au fost plasați în arest pentru 30 de zile. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, ei riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.