VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un copil de trei ani, dispărut aseară de acasă, a fost găsit în urma unei ample operațiuni de trei ore a polițiștilor din Comrat

Un copil de doar trei ani, care dispăruse de acasă, a fost găsit, luni seara, lângă Comrat în urma unei operațiuni de succes a polițiștilor și mai multor voluntari din Găgăuzia. Ampla operațiune, în care s-au folosit și drone, a durat mai bine de trei ore.

Băiatul dispăruse de acasă în jurul orei 19.00, iar peste o oră părinții îngrijorați au alertat imediat polițiștii.

„Ținând cont de faptul că în adiacent este o zonă împădurită și mlăștinoasă, toată poliția a ieșit pe alarmă, cu ridicarea dronelor, în căutarea copilului”, anunța aseară IGP.

În urma operațiunii ample, cu implicarea angajaților Direcției de Poliție a Găgăuziei și a voluntarilor, copilul de trei ani a fost găsit pe un câmp de lângă Comrat și adus imediat familiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.