VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un tânăr din Criuleni, prins beat criță la ghidonul unei motociclete

Un tânăr de 22 de ani din raionul Criuleni a fost reținut pentru 72 de ore, după după ce a fost surprins în stare de ebrietate la ghidonul unei motociclete, fără permis de conducere și fără numere de înmatriculare. Tânără riscă o amendă de până la 150.000 de lei și închisoare de până la 5 ani.

Cazul a avut loc în localitatea Onițcani, atunci când polițiștii din Criuleni au stopat un tânăr de 22 de ani, fără permis, care conducea o motocicletă fără numere de înmatriculare.

În timpul discuției, polițiștii au simțit un miros puternic de alcool. Testarea cu aparatul „Drager” a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,77 mg/l.

Totodată, în urma investigațiilor suplimentare s-a constat că, în noaptea de 17 spre 18 septembrie, același tânăr a pătruns ilegal în curtea unui consătean din Onițcani, de unde a răpit o altă motocicletă.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și riscă o amendă de până la 150 000 de lei și închisoare de până la 5 ani pentru răpirea mijlocului de transport și conducerea sub influența alcoolului, anunță Poliția.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.