VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trei partide și un bloc electoral ar intra în viitorul Parlament. PAS ar avea cele mai multe mandate, însă nu majoritatea

În viitorul Parlament ar intra trei partide și un bloc electoral, arată un nou sondaj al companiei iData. Pe primul loc s-ar clasa PAS, însă formațiunea nu ar acumula suficiente mandate pentru a deține majoritatea.

Potrivit studiului, PAS ar obține 37,6%, fiind urmat de blocul „Victorie”, afiliat fugarului Ilan Șor, 17,5%. Pe locul al treilea s-a clasat PSRM cu 15,4%, iar formațiunea „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi, este susținut de 13,4%.

În urma redistribuirii mandatelor, PAS ar avea 46 de deputați. „Victoria” ar avea 21, PSRM – 18, iar „Partidul Nostru” – 16.

Sondajul a fost realizat în perioada 13-18 septembrie pe un eșantion de 1021 de de persoane din 293 de localități. Marja de eroare este de 3%.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.