VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cel puţin 16 civili răniţi în raiduri aeriene ruse asupra oraşului Zaporojie

Cel puţin 16 civili, inclusiv un băiat de 15 ani, au fost răniţi duminică seara în raiduri aeriene ruse asupra oraşului Zaporojie din sud-estul Ucrainei, au anunţat luni oficiali ucraineni citaţi de Reuters.

Guvernatorul regiunii Zaporojie, Ivan Fedorov, a transmis pe Telegram că Rusia a lansat cel puţin şapte raiduri aeriene asupra oraşului şi a zonei înconjurătoare, fiind avariate 13 clădiri de apartamente, instituţii de învăţământ, maşini, garaje şi case individuale.

Ministerul de interne ucrainean a menţionat pe Telegram că, potrivit informaţiilor preliminare, Rusia a folosit în raiduri bombe ghidate.

Informaţiile nu au fost verificate independent de Reuters şi nu au fost comentate de Rusia.

Fedorov a mai indicat pe Telegram că în total Rusia a desfăşurat 363 de raiduri aeriene şi terestre în ultima zi, vizând 12 localităţi din regiunea Zaporojie. 

sursa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.