VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Kremlinul a inclus 47 de state, inclusiv România, în lista țărilor care „impun politici neoliberale distructive”

Rusia a elaborat o listă, aprobată de Guvernul de la Moscova, a statelor care, în opinia Kremlinului, impun politici neoliberale distructive. În registru se regăsesc 47 de state, inclusiv România, care sunt acuzate că, prin politicile propagate, se face un atac la „valorile rusești”.

Precizăm că în listă au fost incluse țări locuite inclusiv de credincioși creștini, budiști și musulmani. Printre statele menționate se numără aproape toate statele Uniuniii Europene, cu excepția Ungariei și Slovaciei, dar și Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Japonia, Coreea de Sud, Singapore și chiar Micronezia.

Cetățenii țărilor incluse în lista respectivă vor putea obține permisiunea de a locui în Federația Rusă, dacă au suferit de pe urma „impunerii atitudinilor distructive neoliberale” din partea guvernelor țărilor lor.

Din 2021, autoritățile ruse mențin în vigoare o listă oficială a „țărilor neprietene” faţă de Rusia. Acum lista include aproape 50 de state ale lumii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.