VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un mort și un rănit după ce un bărbat a început să atace oameni pe o stradă din Rotterdam, Olanda

O persoană a fost ucisă, iar alta a fost rănită grav, într-un atac cu cuțitul care a avut loc joi seară, în oraşul-port olandez Rotterdam. Poliţia a arestat un suspect, care este şi el grav rănit şi a fost transportat la spital, au anunţat oamenii legii, transmite AP.

Atacul a avut loc lângă Podul Erasmus. Identitatea victimelor și a suspectului, precum și motivul atacului sunt neclare deocamdată.

Cotidianul olandez De Telegraaf, citând martori de la fața locului, a raportat că un bărbat a atacat oameni la întâmplare cu două cuțite în timp ce striga „Allahu Akbar”, adică Dumnezeu este mare în arabă.

De altfel, purtătorul de cuvânt al poliției, Wessel Stolle, a spus că polițiștii de la fața locului au auzit și ei când bărbatul a strigat expresia și că „face parte din anchetă”. Atacatorul a fost reţinut după ce un instructor sportiv care se afla în zonă a intervenit.

Bărbatul a declarat că l-a lovit pe atacator cu două bețe după ce l-a văzut atacând pe cineva și a reușit să ia cuțitele și să le arunce.

„Inițial am crezut că este o luptă, dar când am început să alerg în acea direcție, am văzut că nu este o luptă. Era un bărbat cu două cuțite lungi care înjunghia un alt tânăr și când am început să strig, s-a întors și a început să se apropie de toți cei care erau în jurul lui.”

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.