VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Duminică, traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale în contextul unui festival organizat de Primăria Chișinău

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și strada A. Pușkin va fi suspendat în perioada: 22 septembrie, ora 11:00-23 septembrie, ora 02:00. 

Măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea întrunirii social-culturale „Chișinău Youth Fest”, ediția a III-a, dedicată Zilei Internaționale a Tineretului, organizată de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Potrivit Primăriei Chișinău, în perioada menționată, circulația transportului public care traversează centrul orașului va fi redirecționată pe străzile adiacente.

Totodată, în seara desfășurării evenimentului „Chișinău Youth Fest”, troleibuzele de pe rutele nr. 4, nr. 10, nr. 12 și nr. 22 va fi extins până la ora 01:30. 

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.