VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Energiei dezminte informațiile false legate de posibile sistări de furnizare de gaze și majorări de tarife

Ministerul Energiei a reacționat la o serie de informații false, despre niște presupuse „majorări ale tarifului la gazele naturale și sistarea furnizării de gaze naturale în anumite intervale orare”. Cei de la Minister le califică drept „falsuri distribuite cu rea intenție, expediate de pe o adresă falsă, care imită o adresă oficială de email”.

„Ministerul a sesizat organele competente în legătură cu răspândirea informațiilor false.  Remarcăm interesul sporit față de activitatea Ministerului, în special pe domeniul gestionării sectorului gazelor naturale”, se menționează în mesajul celor de la Ministerul Energiei.

În context, autoritățile de la Chișinău îndeamnă cetățenii să se informeze din canalele oficiale de comunicare ale Ministerului Energiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.