VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nou val de explozii în Liban: O stație radio folosită de luptătorii Hezbollah a fost detonată

Cel puțin o explozie a avut loc, miercuri după-amiază, în Beirut, capitala Libanului, la o zi după ce mii de pagere folosite de luptătorii Hezbollah au sărit în aer.

De această dată, potrivit Reuters, care citează surse de securitate din Liban, alte dispozitive de comunicare folosite de grupare au fost detonate. 

Mai multe explozii au avut loc în Liban, anunță BBC.

Potrivit sursei citate, sunt și pagere vechi care au sărit în aer. Un bilanț oficial al exploziilor nu a fost anunțat.

Explozia a avut loc în Dahiyeh, o suburbie a capitalei Beirut, unde avea loc o înmormântare a patru persoane care și-au pierdut viața în atacul de marți. Mai mulți copii și femei luau parte la funeralii, în momentul în care au avut loc explozii.

Exploziile din Beirut au loc la o zi după ce aproximativ 3.000 de oameni au fost răniți și alți 12 au murit după ce aproximativ 3.000 de pagere, folosite de Hezbollah pentru a comunica, au fost detonate.

Potrivit BBC News, stațiile radio au fost aduse în Liban în urmă cu cinci luni, când au fost aduse și pagerele care au fost detonate.

sursa

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.