VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat a fost salvat de IGSU, după ce a rămas cu mâna blocată într-un utilaj de prelucrare a cerealelor

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru a salva o persoană blocată într-un aparat de prelucrare a cerealelor, incidentul având loc într-o întreprindere de producere a bastonașelor din porumb, situată pe strada Uzinelor 19/3.

În după-amiaza zilei de 17 septembrie, IGSU a fost solicitat să intervină, iar la fața locului s-au deplasat două echipe de salvatori și pompieri. La sosire, aceștia au descoperit că un bărbat în vârstă de 33 de ani avea o mână blocată într-un aparat de prelucrare a crupelor.

Salvatorii au desfășurat rapid lucrări de deblocare, reușind să elibereze persoana. Ulterior, bărbatul a fost preluat de echipa medicală și transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Cauza și circumstanțele acestui incident sunt în curs de investigare de către specialiștii IGSU. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 39 de situații de risc în întreaga țară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.