VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu puternic la un depozit din Bălți. Au intervenit 64 de salvatori și pompieri

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, la un depozit de pe strada Mihail Sadoveanu din Bălți. La fața locului au ajuns 64 de pompieri și salvatori cu 14 autospeciale care au luptat cu flăcările ce au cuprins o suprafață de 900 de metri pătrați.

Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. În urma arderii au fost afectate utilaje metalice și bunuri materiale din interiorul depozitului. Datorită intervenției echipelor IGSU au fost salvate de incendiu încăperi și depozite cu mobilier pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați. Încăperile salvate se aflau în nemijlocită apropiere de suprafețele afectate de foc.

„La moment, la fața locului continuă lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite”, se arată în comunicatul IGSU.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.