VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean promite moldovenilor că gazul și energia electrică nu se vor scumpi în noul sezon de încălzire

Șeful executivului, Dorin Recean, dezminte informațiile apărute în spațiul public referitoare la o posibilă scumpire a resurselor energetice. Acesta a declarat, la ședința de astăzi a cabinetului de miniștri, că în acest sezon de încălzire tarifele pentru gaz și electricitate vor rămâne neschimbate, iar speculațiile despre acest subiect au caracter electoral.

„Campania electorală încă nu a început, dar cu toții vedem cum spațiul public a fost invadat de informații false despre tarifele la gaz și energie electrică. Nu cunoaștem ce va fi pe piața internațională în această iarnă, dar vreau să vă asigur că, în acest sezon de încălzire, moldovenii nu vor plăti tarife mai scumpe pentru gaz și lumină. Iar pe cei care participă în campania electorală, îi îndemn să se concentreze pe proiectele lor de dezvoltare ale țării, decât să promoveze informații false”, a menționat Dorin Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.