VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șase persoane vor fi amendate și anchetate de poliție pentru publicarea subiectelor pentru examenele de gimnaziu și bacalaureat

Ministerul Educației și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare a informat despre rezultatele anchetei privind apariția în spațiul online, în timpul desfășurării probelor de examen, a subiectelor și soluțiilor acestora.

În urma desfășurării anchetei, Inspectoratul Național de Investigații a informat Ministerul Educației că a identificat șase persoane care se fac vinovate de publicarea subiectelor pentru examenele de absolvirea a gimnaziului și de bacalaureat, precum și a soluțiilor acestora, și urmează să fie pedepsite cu amenzi de la 1500 și chiar până la 12.000 de lei. Aceste persoane sunt din raioanele Glodeni, Criuleni, Sângerei, Florești și Anenii Noi.

Ministerul Educației va monitoriza în continuare rezultatele anchetei și va depune toate eforturile pentru a asigura un mediu educațional corect, transparent și echitabil pentru toți elevii. Orice tentativă de fraudă va fi tratată în conformitate cu legea.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.