VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS se înregistrează la CEC pentru referendumul din 20 octombrie cu opțiunea „Da”

Partidul Acțiune și Solidaritate anunță că se pregătește să intre în campania pentru referendumul privind integrarea europeană din 20 octombrie. PAS depune azi la Comisia Electorală Centrală cererea de înregistrare în calitate de participant la plebiscit cu opțiunea „DA”.

„Ieri, în cadrul Consiliului Național Politic al PAS, am votat unanim pentru participare la referendumul republican constituțional. Moldova e tot mai aproape să fie membru al UE. Am încredere în oamenii din această țară și sunt sigur că vom alege pacea și libertatea. Nu avem timp de pierdut. E timpul ca și în Constituție să fie clar scris că locul Republicii Moldova e în marea familie a UE. Vin cu un îndemn către toate partidele, asociațiile din țară, din diasporă participăm activ în promovarea referendumului. Această decizie e mai importantă decât polemicile între partide”, a declarat Igor Grosu în cadrul unui briefing.

După depunerea dosarului la Comisia Electorală Centrală, autoritatea va avea la dispoziție trei zile pentru a se expune asupra cererii de înregistrare a PAS în campania pentru referendum.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.