VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oleg Vasnețov pleacă din R. Moldova. Putin l-a eliberat pe ambasador și l-a înlocuit pe acesta cu Oleg Ozerov

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, l-a eliberat pe Oleg Vasnețov din funcția de ambasador al Federației Ruse în R. Moldova și l-a numit în această funcție pe Oleg Ozеrov. Noul șef al misiunii a ocupat până acum funcția de ambasador pentru misiuni speciale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei și conducător al Secretariatului Forumului de Parteneriat „Rusia-Africa”.

Între 2010 și 2017, Ozerov a activat ca ambasador extraordinar și plenipotențiar în Arabia Saudită, iar din septembrie 2011 a ocupat funcția de reprezentant permanent al Federației Ruse la Organizația pentru Cooperare Islamică.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.