VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi administratori ai unei firme ce livra bucate pentru restaruante, acuzați de evaziune de două milioane de lei

Doi administratori ai unei firme ce gătea bucate pentru restaurante au ajuns pe mâna procurorilor, după ce au fost constatate evaziuni fiscale de peste două milioane de lei.

„Bănuiții cu vârste de peste 30 de ani sunt administratorul unei companii și complicele acestuia. Compania administrată de către primul bănuit este specializată în gătirea și comercializarea unor produse alimentare din categoria delicateselor, în Chișinău. Urmare a informației preliminare privind tăinuirea banilor de la achitarea impozitelor către stat, oamenii legii au descins cu șapte percheziții la punctul de producere, domiciliile și automobilele bănuiților”, se arată într-un comunicat al Procuraturii.  

Pe lângă cele două milioane de lei, bani ce nu au fost contabilizați, a mai fost găsit un pistol cu gaz deținut ilegal, precum și acte contabile și înscrisuri de ciornă, calculatoare și telefoane mobile care vor fi supuse expertizării.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.