VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful adjunct al unui inspectorat de poliție, reținut pentru luare de mită. Acesta a luat 2500 de euro pentru a nu înregistra o infracțiune

Șeful adjunct al unui inspectorat de poliție din țară a fost reținut în flagrant de ofițerii Centrului Național Anticorupție pentru trafic de influență. Acesta a pretins și primit 2500 de euro pentru a nu da curs unei cereri pe faptul comiterii unei infracțiuni de samavolnicie.

„Adjunctul unui inspectorat de poliție ar fi susținut că are influență asupra șefului secției investigare infracțiuni, dar și în privința unui ofițer de investigații din cadrul aceleiași instituții. Bănuitul ar fi intenționat să-i determine pe funcționarii publici cu statut special, aflați în subordinea sa, să nu efectueze acțiuni care fac parte din obligațiile lor de serviciu și anume să nu dea curs unei cereri privind săvârșirea unei infracțiuni de samavolnicie”, se arată într-un comunicat al CNA.

În cadrul perchezițiilor efectuate în birourile de serviciu din incinta inspectoratului de poliție, la domiciliu și în mai multe mașini, au fost ridicate obiecte și acte relevante investigației.

Adjunctul inspectoratului de poliție a fost reținut pentru 72 de ore, iar CNA, împreună cu Procuratura mun. Chișinău, continuă ancheta în vederea identificării și altor persoane implicate în schemă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.