VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu a participat la Suceava la conferința „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”

Președintele PNL România în R. Moldova, Adrian Dupu, a participat, la Suceava, cu un grup de tineri liberali din stânga Prutului la conferința „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”. Invitația la eveniment a fost făcută de deputatul Ioan Balan, președintele PNL mun. Suceava în contextul Zilei Independenței R. Moldova.

La întrunire au fost prezenți președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, deputați și lideri locali.

„Tinerii din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu tinerii liberali suceveni și să cunoască liderii uneia dintre cele mai puternice organizații liberale. Totodată, aceștia au primit, din partea celor doi lideri suceveni, Ioan Balan și Gheorghe Flutur, și a președintelui TNL Suceava, Alexandru Focșăneanu, cadouri și diplome de participare și încurajare pentru a continua acest schimb de valori în folosul viitorului Republicii Moldova”, a scris Adrian Dupu.

Liderul PNL România în R. Moldova a precizat că tinerii basarabeni sunt garanția drumului ireversibil al Chișinăului spre UE.

„În următoarele zile, tinerii liberali moldoveni vor participa la activități și întâlniri cu lideri locali și vor vizita obiective turistice din Bucovina. Republica Moldova face astăzi pași importanți pentru a se alătura țărilor democratice, dezvoltate și care iubesc pacea și libertatea, și mai ales de a se alătura României, în marea familie a Uniunii Europene. Tinerii sunt garanția că acest drum este ireversibil, de aceea evenimentul de ieri a fost despre ei și despre cultivarea valorilor europene în conștiința lor.

Îi mulțumim domnului deputat Balan pentru susținerea tinerilor din Republica Moldova și a organizației PNL Diaspora Republica Moldova”, a mai scris Adrian Dupu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.