VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situație complicată în vămi. Sunt înregistrate deficiențe tehnice ale serviciului informațional

Aglomerație mare în vămi. Serviciul Vamal a anunțat că a picat sistemul informațional al instituției și că în procesul de traversare a frontierei introducerea datelor se face manual de către anagajați.

„În atenția persoanelor fizice și mediului de afaceri! La această oră se atestă deficiențe de ordin tehnic la Sistemul Informațional al Serviciului Vamal. Astfel, în scopul neadmiterii stopării procesului de traversare a mijloacelor de transport prin posturile vamale de frontieră a fost identificată o soluție provizorie pentru fluidizarea traficului, până la remedierea deficiențelor la Sistemul Informațional”, se arată într-un mesaj al Serviciului Vamal.

Între timp, fotografii și imagini video din vămile aglomerate au început să apară pe rețelele sociale încă pe parcursul nopții.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.