VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accident grav pe drumul Leova-Cimișlia. Un bărbat a murit

Un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit, în urma unui accident de circulație, care s-a produs, în această dimineață, pe traseul din apropierea satului Cenac din raionul Cimișlia, în direcția spre raionul Leova.

“La fața locului, preliminar oamenii legii au stabilit că un Mercedes Sprinter condus de un bărbat cu vârsta de 39 de ani ar fi fost tamponat frontal de o Toyota, condusă de un bărbat cu vârsta de 27 de ani, care ar fi ieșit pe contrasens”, susține Poliția.

În rezultatul accidentului, șoferul din Toyota a decedat la fața locului, iar cel din Mercedes a fost transportat în stare gravă la spital.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.