VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul rus de Externe l-a convocat pe însărcinatul cu afaceri al Ambasadei R. Moldova la Moscova

Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Republicii Moldova la Moscova a fost convocat la Ministerul rus de Externe pentru a discuta „informațiile din presă privind intenția Republicii Moldova de a găzdui avioane F-16 pentru Ucraina”.

Ministerul de Externe de la Chișinău respinge aceste afirmații, subliniind că țara nu găzduiește și nici nu va găzdui arme sau echipament militar destinat Ucrainei, menținându-și statutul de neutralitate.

De asemenea, MAE reamintește că Federația Rusă este singura țară care menține ilegal trupe și muniții pe teritoriul Republicii Moldova. Ministerul moldovean recomandă Rusiei să se informeze din surse oficiale și condamnă dezinformarea despre țara sa.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.