VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Participanții la Jocurile Olimpice vor pimi 8,6 milioane de lei din bugetul de stat

Statul le va plăti 8,6 milioane de lei participanților la Jocurile Olimpice de la Paris, iar cei mai mulți bani vor primi sportivii care au obținut medalii. Premii bănești vor ridica și antrenorii, personalul asistent, medicii și maseurii sportivilor medaliați.

Luptătoarea de stil liber Anastasia Nichita va ridica 2,6 milioane de lei pentru medalia de argint.

Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov, care au cucerit cele două medalii de bronz, vor primi câte 2 milioane de lei. O sumă similară va obține și canoistul Serghei Tarnovschi, care la fel, a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice.

Halterofilul Marin Robu (89 kg), care a ocupat locul 4 la Jocurile Olimpice de la Paris, va fi premiat cu 600 de mii de lei, iar canoistele Daniela Cociu – Maria Olărașu, care s-au clasat pe locul 7 la dublu, vor primi 300 de mii de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.