VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Din această seară și până duminică dimineața, pe parcursul nopții, traficul rutier va fi suspendat pe bd. Decebal, între străzile Titulescu și Zelinski

Traficul rutier pe b d. Decebal din capitală, tronsonul cuprins între str. N. Titulescu și str. N. Zelinski va fi suspendat din 8 august. Potrivit Primăriei capitalei suspendarea are loc în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic în zona respectivă, transmite IPN.

Astfel, traficul rutier va fi suspendat pe perioada: 8 august, de la ora 20.00, până pe 9 august, ora 09.00; pe 9 august, de la 20.00, până pe 10 august, ora 09.00 și de pe 10 august, ora 20.00, până pe 11 august, ora 09.00.

În context, circulația transportului public va fi reorganizată. Astfel, traseul rutei de troleibuz nr. 1 se scurtează din centrul urbei până la Gara Feroviară, troleibuzele de pe ruta nr.4 vor circula în tur de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, și în continuare pe traseul stabilit, în retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 8 vor circula în tur – de pe bd. Traian pe bd. Dacia, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit, iar în retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 20 vor circula în tur de pe str. Burebista pe bd. Dacia în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 28 vor circula în tur/retur pe șos. Muncești, iar troleibuzele de pe ruta nr. 38 vor circula în retur – de pe str. Burebista pe bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. vor circula în tur – de pe bd. Dacia pe bd. Cuza Vodă și în continuare pe traseul stabilit, iar în retur – de pe bd. Iuri Gagarin pe șos. Muncești. Autobuzele nr. 33, nr. 44 și nr. 49 vor circula în tur – de pe bd. Dimitrie Cantemir pe bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit, iar retur –  de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Ismail.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 și nr. 174 vor circula în tur – de pe bd. Iuri Gagarin pe șos. Muncești și în continuare pe traseele stabilite și retur – de pe str. Sarmizegetusa pe str. Minsk și în continuare pe traseele stabilite. Microbuzele nr. 112 și nr. 173 vor circula de pe bd. Iuri Gagarin pe șos. Muncești și în continuare pe traseele stabilite și retur – de pe bd. Traian pe bd. Decebal și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele nr. 120 vor circula de pe str. Sarmizegetusa pe str. Minsk, șos. Muncești, bd. Iuri Gagarin și în continuare pe traseul stabilit, iar micribuzele de pe ruta nr. 184 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit și retur – de pe bd. Dacia pe bd. Decebal și în continuare pe traseul stabilit.

În intervalul de timp între ora 09.00-20.00 transportul public va circula în regim obișnuit, fără devieri de la itinerarul de bază. Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.