VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atacuri nocturne asupra Kievului și Harkovului. O clădire a fost avariată

Mai multe explozii au răsunat în capitala ucraineană Kiev luni noaptea, dar şi în Harkov, al doilea oraş ca mărime al ţării, după ce în prealabil au sunat sirenele de raid aerian. Autorităţile de la Kiev au declarat că unităţile de apărare aeriană au interceptat rachetele care au venit şi deocamdată nu sunt raportate pagube sau victime, în schimb la Harkov o clădire a fost avariată şi a izbucnit un incendiu, scrie publiația ucraineană Ukrainskaia Pravda.

Exploziile au răsunat în Kiev în timpul nopții, însă, Serghei Popko, şeful autorităţii militare din Kiev, a declarat că, potrivit rapoartelor preliminare, nu au existat pagube sau victime. Unităţile ucrainene de apărare antiaeriană au acţionat în oraş şi în regiunea învecinată Kievului, au precizat autorităţile ucrainene. Potrivit datelor preliminare citate de presa ucraineană, în direcţia Kievului ar fi fost trase rachete balistice de tip Iskander-M sau KN-23

În noaptea de luni spre marţi, s-au auzit explozii şi în Harkov, potrivit primarului oraşului, Igor Terehov. O alertă aeriană a fost declarată în oraş şi în regiune. Şeful Administraţiei Regionale de Stat din Harkov, Oleg Sinegubov, a declarat că la ora 00.50 ruşii au atacat localitatea Ţîrkunî din districtul Harkov. O clădire rezidenţială a fost avariată şi a izbucnit un incendiu, dar deocamdată nu există informaţii că ar fi şi victime.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.