VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

  • După șapte luni de ping-pong politic, grupele cu program prelungit devin din nou gratuite în Chișinău. Astfel, din toamnă, activitatea acestora în instituţiile de învăţîmânt din Capitală, va fi achitată din bugetul Primăriei municipiului Chişinău.
  • Comisia Electorală Centrală a conexat într-o singură procedură cererile privind înregistrarea blocului electoral „Victorie” pentru participare la referendumul republican constituțional și alegerile prezidențiale din 20 octombrie. De asemenea, a decis să amâne examinarea întrucât materialele prezentate conțin erori tehnice.
  • Cea de-a doua etapă de înmatriculare a elevilor în clasa a zecea s-a încheiat. Astăzi a avut loc evaluarea dosarelor copiilor de către membrii comisiilor din cadrul instituțiilor de învățământ, iar mâine vor fi anunțate rezultatele.
  • Compania aeriană Bees Airlines a anunțat că va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Verona, Italia. Cursele vor fi lansate în această lună.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.