VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un lot de peste 2 mii de litri de alcool contrafăcut, confiscat de polițiștii din Chișinău

Un bărbat de 35 de ani este documentat de oamenii legii, fiind suspectat  de comercializarea băuturilor alcoolice fără acte de proveniență. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în luna iulie, polițiștii au documentat activitatea ilegală a acestuia, stabilind că bărbatul îmbutelia alcool și îl vindea pe teritoriul Chișinăului.

În urma unei percheziții efectuate la domiciliul său, a fost găsit și ridicat un lot de peste peste 2 000 de litri de alcool etilic, estimat la aproximativ 100 000 de lei, precum și recipiente din plastic și acte de evidență ciornă legate de comercializarea băuturilor spirtoase.

La solicitarea poliției, bărbatul nu a putut prezenta documente care să confirme proveniența alcoolului. Marfa a fost confiscată, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a identifica sursele de proveniență ale materiei prime și a stabili piața de desfacere a produselor contrafăcute.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.