VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CAMPANIE / De ce să susții antreprenoriatul social?

Campania subliniază motivele fundamentale pentru care susținerea antreprenoriatului social este esențială pentru o societate mai prosperă și mai echitabilă:

  • Creează oportunități de angajare și integrare socială pentru persoanele vulnerabile, contribuind la combaterea sărăciei și a inegalității.
  • Stimulează economia locală prin generarea de locuri de muncă, dezvoltarea de afaceri și atragerea de investiții.
  • Protejează mediul prin implementarea de practici durabile și promovarea de soluții ecologice.
  • Contribuie la un viitor mai bun pentru toți, construind o societate mai echitabilă, mai incluzivă și mai durabilă.

Campania de informare cu genericul ”Susține Antreprenoriatul social. Dezvoltă-ți comunitatea!” se desfășoară în cadrul proiectului ”Valorificarea potențialului OSC-urilor de a promova și dezvolta antreprenoriatul social în Moldova” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Suedia, în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Centrul Contact și Keystone Moldova.

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.