VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

320 de tone de material antiderapant, împrăștiate pe străzile capitalei

Primăria municipiului Chişinău informează că pe parcursul nopții trecute serviciile municipale de întreținere a drumurilor au intervenit prin activități de patrulare, de deszăpezire și de combatere a poleiului pe arterele de circulație din oraș, cu antrenarea a 22 de autospeciale ale Î.M. Regia „Exdrupo” și împrăștierea a 320 tone de material antiderapant.

Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare, în intercartiere și în stațiile de așteptare a transportului public, cu implicarea a 29 de unități de tehnică cu sărărițe (AVANT, HACO, tractoare), fiind presărată o cantitate de 94,5 tone de material antiderapant. În lucrările menționate au fost implicați și 73 de muncitori din cadrul Regiei locativ-comunale și 14 lucrători ai APLP Cocana.

În lucrările de combatere a poleiului au fost implicate toate cele 23 de ÎMGFL-uri, cu peste 200 de muncitori, fiind împrăștiată cca 1,5 tone de antiderapant.

Angajații ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” au intervenit în parcuri și scuaruri, 20 de persoane, fiind împrăștiate 0,5 tone de sare tehnică. De asemenea, au fost implicate utilaje AVANT cu împrăștietoare.

Serviciile municipale de profil se află în continuare pe teren, pentru patrularea drumurilor publice municipale și pentru asigurarea circulației rutiere.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.