VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

2300 de șoferi, sancționați pentru nerespectarea regulamentului circulației rutiere. INSP: 20 de șoferi, depistați în stare de ebrietate la volan

În weekend, inspectorii INSP au depistat peste 2300 de încălcări rutiere, dintre care 20 de șoferi se aflau în stare de ebrietate. Toți șoferii beți au fost înlăturați de la volanul mașinii.

Potrivit INSP, 20 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, iar 3 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică.

Astfel:

  • 702 șoferi amendați pentru depășirea limitei de viteză;
  • nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – 450 de conducători auto sancționați;
  •  încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranţă şi a regulilor privind convorbirile radiotelefonice – peste 270.
  • încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor – peste 200 de conducători auto amendați.
  •  Agenții de patrulare au intervenit în 157 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic .

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.