VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

20 octombrie – scrutinul prezidențial, ce va include și referendumul pro-UE

Alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind integrarea europeană a R.Moldova ar urma să aibă loc pe 20 octombrie 2024. Deputații PAS s-au adresat la Curtea Constituțională cu propunerea privind inițierea plebiscitului, în document fiind indicată și data când ar urma să aibă loc acesta.

În cadrul referendumului, cetățenii ar urma să răspundă la întrebarea dacă „sunt pentru aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană”, transmite deschide.md.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.